maaaalliinjohansson

9e augusti

Kategori: Allmänt

Natten var verkligen hemsk, vakna minst en gång i timmen sen mellan 03:30- 06:00 så var hon vaken å gnällde nonstop ingenting alls som hjälpte. Sen från 06 sov hon stenhårt till 10. Så vi steg upp då, käkade frukost sen packa vi in oss i bilen. Så mötte vi upp Amme så for vi till bredåker och skulle plocka blåbär. Första stället vi for till var verkligen urrensat, inte ett blåbär kvar. Så då for vi till åkerby, lite bättre lycka där. Inte var det gott om dom, och sammarbetsvilliga barn hade vi inte för fem öre. Fick ihop precis tillräckligt till en blåbärskaka iaf. Sen gav vi upp då barnen var missnöjda och vi blev uppätna. Hundarna var iallafall supernöjda som fick busa med varandra. 
For bara och lämnade orre sen for jag till affärn och köpte lite ingredienser. Direkt jag kom hem så bakade jag blåbärskaka och dumlefyllda kladdkakemuffins med nougat topping. 
När tösen somna så drack jag kaffe och såg lite serier. Sen blev det en dusch och matlagning. Då kom David å käkade middag sen underhöll han Emmi medans jag bakade chokladbollar och kladdkaka. Fick springa över till mamma och handla lite i hennes skafferi för hade missat lite saker på affären. 
Sen for han och då har vi busat lite sen vid halv nio blev hon grinig så då gick vi med Orre och då var hon glad igen. Kom tillbaka lagomt till läggdags så då var der bara att söva henne. 
Idag är hon 7 hela månader, närmare ett år nu än födseln. Hojj vad tiden går fort alltså. 
Nu blir det seriehäng tills john blund knackar på. 
 
 
Kommentera inlägget här: