maaaalliinjohansson

10 november

Kategori: Allmänt

Imorse var fruktansvärt hur trött jag är fick verkligen kämpa för att få upp ögonen. Blev bättre när jag kom till jobbet, idag har allt flytit på helt perfekt! Sånna dagar är så himla roliga! Fick endel gjort på lunchen oxå, mysa med Emmsan, starta en tvättmaskin, vika tvätt, äta lunch och städa i sovrummet. Slutade vid 2 så for jag på bolaget på storheden åt David innan jag for hem. Vi hälsade hej och hejdå i dörren innan han ivrigt for till jaktkojjan. 

Jag hängde tvätt och startade en till maskin, motionerade dammsugaren och evakuerade lite dammråttor. Småplockade lite här och lite där sen gick jag en lite promenad så Emmi fick somna och Orre få göra någonting.
E fortsatte sova ute så jag gick ut med soperna och tog in lite däck för vinterförvaring sen gjorde jag tacos så kom Josse och Amanda hit. 
Alltid lika gott och kan aldrig bli less haha!
Emmi har varit glad hela kvällen typ! Sen så ställde hon sig inte bara en utan flera gånger bara helt utan stöd och stog ett tag!! Liten börjar bli stor 😍 
Josse och Amanda stannade till strax före 11, hunden är rastad och jag har borstat tänderna och ska snart sova, kommer bli ovaggat känns som att jag har grus i ögonen, så fruktansvärt trött!


Kommentera inlägget här: