maaaalliinjohansson

1 april

Kategori: Allmänt

Idag tog Emmi sovmorgon till 07, nästan så man kände sig utvilad. Badade henne med hela sin badanksfamilj hon nu har och som hon älskar. Sen busade vi innan jag försökte söva henne, efter en timme gav jag upp. Jag, Emmi, Amme och Charlie for till storheden. Enligt min googling hade affärerna jag skulle på öppet idag, men så fel man hade när vi kom dit. Nåja, Emilia sov ju iallafall påvägen dit och jag fick med mig hem ett lakan till henne som var en av mina planerade inköp. Sen fick jag även uppleva ettårstrotsen på ett annat sätt än jag gjort förut. Ni vet när man är på en affär, ett barn ligger och skriker på mage på golvet och vill inte fara därifrån medans föräldren/arna står förtvivlat och försöker få med sig barnet? Exakt den prövade vi på idag inne på rusta. 
Sara och Felix kom hit en kort sväng när vi kommit hem igen. Sen sov fröken i 1.5h innan jag fick väcka henne precis innan David kom. Han stannade en liten stund sen for han och E,även jag for men på coop och köpte en present till Melker. For på 8 årskalas hos Peder och Theresa. Det är ju första april idag på Melkers dag, var ju bara tvungen att slå in en tom kartong - besvikelsen var totalt. Tur det snabbt blev bättre humör när han fick sin riktiga present. 
Handlade lite åt David och for å lämnade åt han sen for jag hem och lagade mat - kyckling pasta pesto gryta idag. Det blev gott och nu har jag middag fram till torsdag. 
Började ju för 3 veckor sen laga en måltid som räcker några dagar, så himla skönt att ha färdiga matlådor och billigt oxå. Winwin! 
Efter middagen for jag och tog en promenad med Sanna och hundarna, vi gick lite längre än vi hade tänkt för vi surrade så mycket, alltid trevligt! 
Nu är det greys en halvtimme till sen sovdags. 
Kommentera inlägget här: