maaaalliinjohansson

30e augusti

Kategori: Allmänt

Igår var det jobb, gym, jobb. Sen for jag till vc med Emilia och tog stick i fingret för henne då vi börjat misstänka diabetes på fröken.(glädjefulla besked idag som visade att det inte var så! 🙌) När vi kom hem kom Amme och Charlie hit en sväng.
När dom farit åt vi äääntligen upp det sista av korvgratängen. Ätit der varje dag till middag sen måndags så var lite less.övriga kvällen bestog av mys och serier. 

Idag jobb, simma, jobb. När vi kom hem följde Sara och Felix hit, lagade köttfärsbiffar med potatis och sås sen har ungarna bara busat. Dom for nyligt och jag har precis lagt Emmi, hon somnade direkt. Nu ska jag starta en tvättmaskin sen plocka undan lite innan seriehäng. 

28e aug

Kategori: Allmänt

27e augusti

Kategori: Allmänt

Emilia gjorde morgon redan 04:30, lite väl i tidigaste laget kan jag tycka även om jag är van att stiga upp tidigare än så. Försökte söva om henne i typ 40 min men det var lönlöst så vi steg upp, gav hon frukost. Sen blev jag så rastlös så jag lagade middagen klart före 07 på morgonen haha!
Lämnade henne på dagge, första dagen hon går där helt och hållet utan inskolning. Hon hade så bråttom om dit så det är ju väldigt bra tecken. For och jobbade, största delen av min 2h lunch spenderades på gymmet sen nån timme jobb efter det. 
Härmade Emmi, hade gått mega bra idag. 
Sara och Felix kom till mig så for vi ut i skogen med ungarna och Orre. 
Dom for hem och jag å emmi käkade middag innan vi for och köpte lite nya leksaker begagnat. Så vi spenderade resten av kvällen att leka med dom. 
Glott serier och plockat lite, nu är det sovdags och hoppas på lite längre sömn än igår haha