maaaalliinjohansson

7e februari

Kategori: Allmänt

Lite halvdålig natt inatt men absolut inte extrem. Jag steg upp redan vid 7, Emilia sov vidare till klockan 8. Gjorde oss klar sen var det dags för dagis klockan 9. Lämnade henne, for hem och böt om sen en promenad med Orre. Känns alltid lika konstigt och tomt utan barnvagn. Packade bilen full med all min återvinning, for och slängde det sen till kontex å köpa en märkningspenna för Emilias kläder. Sen tillbaka till dagis å hämta E. Hon hade varit så glad och nöjd. Idag var första gången hon var med när dom var ute och lekte och även det hade gått bra. En bamseportion med fisk och potatis hade hon ätit precis innan hemgång. Duktiga lilla tjejen. 
När vi kom hem har vi tvättat kläder och vikt tvätt. Märkt alla ytterkläder inför dagis ,Busat och lekt sen vid 3 fick jsg kasta henne i säng. Aldrig att hon brukar vara så pigg så länge men hon somnade fort, dock bara en halvtimme.
Klädde bara på oss sen for vi till Amme och Charlie. Käkade middag där sen kom Marcus. Oj vad ungarna har härjat med han haha! Emilia hade super mycket energi största delen av tiden där, fattar inte vars den kom ifrån. Däremot tog det inte många sekunder innan hon somnade när vi kom hem. Kommentera inlägget här: