maaaalliinjohansson

24e januari

Kategori: Allmänt

Morgonen började med färdigt kaffe och rastade hundar, i love my sambo. Inte bara för kaffet och hundarna såklart! Gröt för emmi efter kaffet sen for vi till jobbet och hälsade på. Emilia är ju väldigt blyg och skeptikerns skeptiker till nya saker eller personer så hon behöver verkligen socialitetsträna. Som tur är har jag så fina kollegor som är väldigt tillmötesgående mot Emilia så tillslut gick alla människor bra! Vissa fick tillochmed hålla henne i famnen där den lilla donnan brukar vara väldigt noga, så små framsteg idag ändå. 
När vi for därifrån var det inte lika kul däremot. Nästan hemma fastnade jag i en bilkö, 1h och 50 min stog jag i den. En större olycka som hade hänt en kort bit framför mig. Surt att stå i kön, men såklart mycket värre för dom inblandade så jag ska inte klaga. 
Satte lite älgkött på kokning direkt jag kom hem, sen fixade jag övriga middagen. 
Blev en supergod älgköttsgryta med hasslebackspotatis sallad och svartvinbärsgelé, mums! Kaffe efter middagen sen har vi haft glada barn största delen av resterande av kvällen innan läggdags. Väldigt skönt! 
När ungarna somnat har vi dragit några serieavsnitt. Vi såg klart gåsmamman igår så nu har vi börjat på black widdows. 
Emilia har lärt sig att klättra upp för soffan utan problem nu, det är mindre kul för snart ryker nog mina blommor och sen är det väl bara tidsfråga innan hon trillar ner. Hon har även börjat härma ett supergulligt ljud Charlie ofta gör, älskar det. Hon traskar väldigt olika från dag till dag. Vissa dagar går hon knappt ett steg men tex idag har hon gått hur mycket som helst. Sen har hon kommit på oxå att hon avskyr att bada, det är lite jobbigt. 

Kommentera inlägget här: