maaaalliinjohansson

8e januari

Kategori: Allmänt

Kan inte påstå att vi hade en bra natt inatt heller men åtmisntonde vääldigt lite bättre. 
Skulle starta dagen med en god smootie, men det var ju en hel process innan det blev någonting av det. Sen om det blev en smootie eller kvarg med bär och frukt i är en annan femma. Min blender bestämde sig för att gå i graven så fick nödlösa med stavmixern, men då bestämde den sig för exakt samma sak! Vad är oddsen ens!? Nåja, blev iaf drick (ät?) Bart! Emilia tyckte nog den var godast. Sen bakade jag en sockerfri tårtbotten där tårtsmeten blev en tårtdeg så blir verkligen intressant hur den kommer smaka imorgon.
For och mötte upp David på bixz så beställde vi ett par vinterdojjer åt E. Körde en sväng medans hon sov sen for jag på ett möte. Efter det for jag hem och lagade middag. David kom hit när han sluta jobbet så jag fick garnera tårtor inför morgondagen. 
Vad enkelt det är att verkligen stöka ner köket måste jag säga haha! Nåja blev två olika tårtor, en "vanlig " och en helt sockerfri. Emilia har inte ätit socker ännu så tänkte fortsätta med det konceptet så länge det går.
Sen har vi typ blåst upp ballonger, hade en stor 1a ballong som var 1meter lång, men den höll inte så den fick samma öde som blender&stavmixern fick.
Emilia var bara uppe en kort stund efter David farit och hon sover än!!! Hon har alltså sovit 3.5h i sträck! Händer det ens!? 
Jag började idag med att ge henne eskimo-kids. I ett desperat ögonblick efter sömn läste jag någonstans att det kan hjälpa för sömn, vågar man ens tro att det kan vara det som gjort susen?🤔 
Tänkte sen ta tag i den obligatoriska städarlistan inför kalas, ni vet göra kaoset till organiserat kaos och evakuera alla enroma dammråttor som eventuellt kan gå till attack när gäster kommer. 
Men någonstans påväg att ta tag i den listan hamnade jag på att skrubba ugnen, fläktfilter och skåoluckor. Ni ver det absolut viktigaste inför kalas!? Älskar mina konstiga prioriteringar ibland. 
Som ni kanske märker så är jag inte lika tömd på energi idag som jag var igår. Alldelns för långt blev der nu och inte särskillt intressant heller haha! Kommentera inlägget här: