maaaalliinjohansson

Fredag 22a juni

Kategori: Allmänt

Midsommar idag och årets ljusaste dag har passerat. Vädret kan ju inte någon ha missat heller, ungefär lika många uppdateringar på alla sociala medier om dagens väder som när första snön faller. 
Nåja på morgonen gick jag Emmi och Orre ner mot vattnet och plockade lite blommor sen kom Sara och Felix hit så gjorde Sara midsommarkransar åt barnen. Vi gick tillbaka ner till vattnet och skulle ta lite midsommar bilder på kidsen. Återigen skar sig synvillan med verkligheten och bilderna blev inte samma resultat som jag ville ha. Men motiven är ju så gulliga ändå så!
Vi kastade i ungarna lunch sen for vi till sörbyn och mötte upp mamma och pappa med flera. Vi for till sörbyparken där det var dans och sång runt midsommarstången. Emilia släppte all sin blyghet och dansade hejvilt, gullunge. 
När jag och Emmi landat hemma igen så kom David hit och drack kaffe. 
Kring 6 tiden kom Sanna, Amme och Charlie hit. Vi käkade lite tilltugg och drack lite bubbel sen grillade vi middagen (under tak pga ösregn) vi åt maten ute på altan, är det midsommar så är det!
I övrigt en lugn kväll, en Orre på rymmen i ösregn men annars lugn. Amme och Charlie sover här så imorgon får vi återuppta vårat morgonkaffe äntligen! 

Kommentera inlägget här: