maaaalliinjohansson

31a mars

Kategori: Allmänt

Uppstigning 06 för båda ungarna idag. Vi stannade på övervåningen en timme och dom busade i sängen och vi läste böcker för dom. Sen go frukost, gravad lax och torkat kött är standard hära på påsken, mums! Jag och Sara var så trötta så vi powernapade i skift medans den andra var med kidsen. Sen gick vi ner till mamma och pappas stuga, pappa fyller år idag så har uppvaktat han med paket. Suttit ute vid elden någon timme, grillat hamburgare till lunch. Just nu är vi i stugan och kidsen busar förfullt och Orre busar med sin nya fralla kompis. På ett tag är det middag och ska snart packa ihop våra saker sen ikväll far vi hem igen. 
30e mars

Kategori: Allmänt

Igår hade jag och E mysmorgon/förmiddag innan daggedags för henne sen jobb för mig. Jobbade Em, gick finfint och slutade vid halv 9. For och hämtade Sara Felix och orre sen blåste vi upp till stugan. Kom fram kring 01 tiden, nöjd med bilen iallafall! Emilia åkte upp med mamma och pappa tidigare under kvällen så hon sov nere i deras stuga. 
Vi käkade frukost här sen gick vi ner till dom. Grillat lunch ute, kört lite skoter tagit någon powernap, ätit påskbuffe och bara umgåtts med dom som är här. Nu är det sovdags och hoppas Emilia tar lika lång sovmorgon imorgon som hon gjorde idag. 

28e mars

Kategori: Allmänt

Vilken dag! 
Stressad morgon i vanlig ordning innan dagge sen jobbat. Tömt och sorterat förråd hela dagen, tar på krafterna! Jag och pappa satt och småpratade lite om bilar imorse, att det skulle vara kul att byta bil. Ungefär en timme senare ringer pappa och säger att han tittat på bilen vi pratade om. Fick styra ihop så Sara fick fara och städa min bil som såg ut som hej kom och hjälp mig. Rodda ihop så mamma fick hämta Emilia och sen vara med Orre för att sen efter jobbet fara med min bil till luleå. Kolla på bilen vi prata om, fara och besikta den sen springa in och kladda lite bläck på lite papper sen springa till min nyinköpta bil och sen stressa till boden för en informationsträff på barncompaniet. Blev väldigt hektiskt alltihop men kom typ en minut före så hann precis! Har kanske inte nämnt det med Emilia har kommit in på BC äntligen! Så i augusti byter vi förskola, det blir kul! Pappa släppte bara av mig på bc då jag inte hann skjutsa han så åkte med David för att hämta min bil sen hem och byta av mamma som varit med det fyrbenta och tvåbenta barnbarnen. Pappa och David kom hit med käk sen kom Sara och kopplade in bilbarnstolen i min bil. Nu är det greys för hela slanten! Hejdå lujen och tack för dom nästan 3 åren och 6k mil vi hade tillsammans, men jag kommer inte sakna dig!😘