maaaalliinjohansson

22a maj

Kategori: Allmänt

Igår var det planeringsdag på fsk så jag och Emmi var lediga. Vi började morgonen med en promenad, långprommis för Emmi hon gick nästan hela vägen till och från ica supermarket helt själv. Hon älskar verkligen att vara ute nu! 
Sen for vi till luleå en sväng och när vi var tillbaka for vi två svängar till soptippen. Sen for vi och tränade inkallning på Oskar medans Emilia fick springa omkring. Efter middagen gick hela min familj över till mamma och pappa, då även katten inräknad! Fick mig en kopp kaffe och en surrstund med mamma. Gick hem och la Emmi så kom Amme hit. 
Vi satt ute rätt länge sen blev vi båda lite väl rastlösa så vi gjorde massa uthållighet&styrke tävlingar. Det var kul haha! 

Idag har jag kört råneå sen inhämtningar. Middag och sen läggdags för Emilia. 
Amme kom lite senare så har vi rensat min garderob och städat. Äntligen haha! 
Har duschat och nu ser jag film sen sovdags. 20e maj

Kategori: Allmänt

Tog en fet sovmorgon idag, när jag stigit upp gick jag preggorundan med Orre sen hämtade jag Amme så for vi och släppte hundarna och käkade glass. 
Timmy och Charlie kom oxå dit. 
Sen for jag till Sannas jobb på öppet hus och käkade en hamburgare, satt väldigt fint. 
Amme kom hit sen, vi målade putsen på fasaden ett varv till sen en sväng på affärn för att sen hämta Emmi. Mammavecka ❤ 
Vi for till mig och gjorde iordning en surströmmingsmiddag, så himla gott! Sanna kom oxå hit. Efter middagen for jag till stallet. Theresa har köpt häst så kollade in Zimon. Emmi var väldigt rädd men annars gick det bra. 
Tvättat och städat lite, sen sett på tv och bara chillat. 


15e maj

Kategori: Allmänt

Imorse fortsatte jag min nya trend med att försova mig även fast jag började en timme senare än igår. Några minuter mer till godo hade jag imorse iallafall! Jobbet rullade på bra, efter jobbet for jag och köpte färg sen hem och måla. Har målat putsen runt huset som tidigare var blått, nu är det vitt. Eller två varv målade men tror ett tredje behövs. Nu är jag dock lite fundersam om det kanske är för vitt, ska tänka på saken till imorgon. 
Sanna kom hit när jag målat klart sen for vi och tog en promenad i skogen. Hundarna lösa och skötte sig iallafall någorlunda, nu är det ju min rymmare jag syftar på. Sen stanna vi där och surra innan det var dags för mig att åka hem duscha å kasta mig i säng. 
Tänker fasiken inte försova mig imorgon heller! 

Juste en rolig grej som kanske bara händer mig! Ni vet när det flyger in en geting i bilen och man först försöker peta ihjäl den med en och 3 pinnar och det ända man åstadkommer är en arg geting, när man sen kommer på idén att hoppa in i bilen med den för att mosa den mot rutan med en pantburk, fär att sen konstatera att den blir verken mosad eller död, bara argare. Man överväger en flyktplan och tycker de är klokt att släppa burken och kasta sig ut ur bilen, men man glömmer att man sitter i baksätet på en mustang utan bakdörrar. I exakt det tillfället vore det klokt om man inte använde stolen som stöd för en snabb och enkel flyktväg, men om man nu använder stolen som är frammåtvickad som stöd för att ta sig ut det snabbaste man kan så kan jag lova att det gör ont att få stoljäveln i ansiktet. En fet bula men åtmisntonde ingen hjärnskakning senare så är iallafall getingen död. smidigare tips för att döda en geting mottages tacksamt!