maaaalliinjohansson

28e oktober

Kategori: Allmänt

Helgen har bjudit på lite gott och blandat. God mat, grillning i pagla, grillning hemma ute på gården, promenader, lite jobb, hjälpt mamma och pappa att få iväg husvagnen på vinterförvaring, lite städning, bus med Emmi, lite småfix hemma osv. Rätt lugn helg har det varit men det är ju skönt!
Emilia har åkt till David för pappavecka och nu är det seriehäng innan omladdning för Lindströms vecka. 25 oktober

Kategori: Allmänt

Morgonen startade tidigt, strax efter klockan 6 kom Felix hit då jag skulle lämna han idag när sara börjar tidigt. Lämnade vildingarna på dagge sen jobba. Jobbat med mamma hela dagen, vi for även förbi lindex på lunchen och köpte vinterkläder till Emmi. Efter jobbet hämtade jag vildingarna och for hem, Sara var hos mig och fixade en pumpa sen försökte vi fota barnen. Mobilkamera, dåligt humör på en och för mycket spring i benen för den andra. Bilderna blev väl kanske inte som man föreställt sig i vanlig ordning haha! men dom är som söta!
När vi var klar med våran lilla photoshoot så for sara och felix, jag och emmi for till Amme och hälsade på. 
Endel catch up och sen när E började vara trött for vi hemmåt. Hon somnade ovaggat även denna kväll. En dusch, betala räkningarna och ett avsnitt sen är det sovdags men först en bildbomb.24 oktober

Kategori: Allmänt

Jag talade ut lite för tidigt om morgonstress igår haha! Eller ja, imorse var det självförvållad stress, jag hann ju göra mig och oskar helt klara och ta de hyfsat lugnt. Däremot hade jag inte hjärta att väcka Emilia så drog på det till sista sekund, så mindre än 10 minuter innan hon skulle vara på dagge så väckte jag tösen, DÅ blev det stressigt men vi hann till dagge och jobb i tid. 
På jobbet har det varit full rulle mest hela dagen, varierat och bra. Slutade strax före 3, gjorde mackor och hämtade Orre sen hämtade jag upp Emmi och Felix. Skulle egentligen inte hämta Felix idag men tänkte det kunde vara kul för han att följa med i skogen så. 
Plockade upp David på vägen sen for vi ut och gick en skogsprommis. Inte lika populärt från kidsen idag som det brukar vara så vi gick inte så långt. Dom fick fika lite där innan vi vände och gick tillbaka. Släppte av D och F sen for jag och E hem. Åt middag sen har vi lekt inne på hennes rum ett tag innan vi hamnade framför Nicke nyfiken på tvn. Idag somnade Emmi strax efter halv sju, trött dam, Fort gick det oxå. 

Sara var förbi en sväng med lite grejer, och i övrigt är det bara seriehäng.