maaaalliinjohansson

18 september

Kategori: Allmänt

imorse hade jag lite sovmorgon så startade inte fören 05:30. Imorgon däremot börjar jag 04:15 så det blir ju lite kontraster speciellt när jag inte går å lägger mig nå tidigare. idag har dagen rullat på mega bra med praktikanten, extrastopp och nya ställen. slutade vid 13, for hem och ja ni kan ju gissa vad jag gjorde.....Jo slängde mig framför serier. 
Såå har inte gjort så mycket vettigt under dagen förutom nu på kvällen, då hämtade Sanna upp mig så for vi ut i skogen och gick en promenad. Hundarna fick springa lösa och dom skötte sig så bra. Var en sväng på affärn och nu har jag plockat undan lite innan ETT avsnitt sen läggdags.

Här kommer dagens 5:
* Älskar att träffa vänner man inte träffat på ett tag och att det är precis som vanligt. 
* Hundarna var jätteduktiga i skogen, syftar framförallt på inkallning då det verkligen varit en bristande del för Orre.
* Alltid kul att kombinera umgåstid med motion. 
* Idag har verkligen varit en energiladdande dag på jobbet, glad och skämtfull stämning från alla kollegor samt praktikant gör så mycket. 
* En så liten sak som att få en dricka av en kund för att man egentligen bara gjort sitt jobb är roligt då man känner sig uppskattad, vilket vi fick idag. 

Idag har jag hör och häpna inte tagit bilder heller, väldigt ovanligt för att vara mig måste jag säga. Sen har jag inte riktigt fattat hur jag kommer åt bilderna från mobilen i datorn för att kunna ladda upp dom här. Kan ju se bilderna i datorn men hittar dom inte här i appen, så det får bli ett senare mysterium så det blir arkivbild idag med. 


17 september

Kategori: Allmänt


Idag hade jag en praktikant med mig som har kört. gått jättebra! 
efter jobbet föll jag pladask i två dumma fällor denna dator tog med på köpet. Fälla nummer ett, lägga sig i sängen med datorn och se serier, fälla nummer två somna efter jobbet. Dumma dumma dator som dragit  in mig i serieträsket och powernap träsket jag har väl ändå bättre saker att roa mig med.
tvingade mig efter nån timme till gymmet, datorn får sno lite av min ledigatid men inte min träning där går gränsen. 
efter gymmet for jag hem och hämtade orre sen gick vi över till Amme. satt bara och surra och nu har jag precis kommit hem från henne, 
Tänkte inte ens låta datorn vinna över mig nu heller även om det är den jag skriver på just nu men ska lägga undan den och börja läsa en bok jag lånat av min chef. 

Dagens 5:
* min praktikant var jätte duktig och självgående. 
* Tog mig till gymmet 
* Tog en promenad till Amme istället för bilen som jag brukar.
* Denna blir ju dock lite i förväg men så kommer det bli och det är att jag som sagt väljer en bok före serier. 
* Jag har lyckats få till så jag kommer åt mina bilder från telefonen direkt i datorn så fort jag kopplas upp på samma wifi (äntlgien, som jag fick klura!)

Idag har jag hör och häpna inte tagit en ända bild så det får bli en arkiv bild på Emilia. 
16e september

Kategori: Allmänt

Vi kickade igång dagens morgon med en skogsprommis och frukost för Emmi ute i skogen. Sen tog vi ett depåstopp påvägen hem hos Amme för lite kaffe och bus för ungarna. Hämtat ut ett roligt paket som innehöll en chromebook som jag råkade spontanshoppa. Lekt lite med den sen har jag dammtorkar och putsat speglar.
David kom hit vid 4, han stannade på middag innan han och Emmi for. Nu har pappaveckan startat! Nu är vi återigen tillbaka till gamla rutinerna med E, har ju blivit lite special nu under älgjakten.
Fortsatte leka lite med datorn, tvättat kläder och städat lite mer. For en sväng till stallet och hjälpte Theresa med en höbal. 
När jag kom hem så tog jag en kvällspromenad med orris.
Nu har jag precis hängt tvätt och handlat så nu ska jag kasta mig i duschen sen hoppa i säng. 
Dagens 5!
* var skönt att vakna i egen säng idag. 
* härligt att gå på kvällen på hösten! 
* kul att få hjälpa till i stallet. 
* kul med lite catch up med Amme och att ungarna busade på finfint. 
* skönt att få dammtorkning osv bortgjort. 

Det var efter jag kollat på denna bild jag insåg att dammtorkning och spegelputs var behövligt haha!