maaaalliinjohansson

31 maj

Kategori: Allmänt

Imorse blev jag väckt med dunder och vrak så klampade David, Chrille, Timmy, Amme och Challe in. Var ju tydligen bara morgon för mig och E kl 11, dom övriga var det lunch för. David och Chrille for vidare när dom käkat, dom andra stannade kvar ett tag. Passade på att duscha medans, dock inge tryck i duschen när jag höll på å fylla poolen samtidigt.. nåja. När dom for så kom Sara hit, hon var med E medans jag for till stan och skulle klippa mig. Om det är någonting jag hatar nästan lika mycket som dammsugning så är det att vara hos frissan. Verkligen avskyr det. Testade att klippa mig på guys&dolls, som vanligt blev jag inte nöjd denna gång heller. Absolut inte frisörens fel, det bara är så jag blir aldrig nöjd. Synns knappt heller haha. 
Dock lite kul att hon fråga om jag möjligtvis inte har småbarn för på hårkvalliten såg det tydligen ut som att jag ammar? Har ju slutat med det men coolt ändå att vissa saker kan dom se. 
Sen fråga hon även om jag målat någonting, där var det inge fränt med att hon kunde se utan bara vit målarfärg i håret som avslöjade 😉 
 
Sen när jag kommit hem tog det inte länge innan David kom hit. Gjorde middag och dedär vanliga sen kom pappa hit och kollade på poolen. Grannen kom oxå över, dom har en likadan så fick lite tips. Tösen fick gunga lite medans vi ändå var ute. 
Sen såg vi spökjakt med Jocke och Jonna - barnmördarkorset. Dom som inte sett den borde verkligen göra det! Sjukt spännande och obehagligt. 
Vi såg ett till avsnitt men det var inte lika spännande. Timmy, amme och challe kom hit och såg en stund med oss. 
När drt var klart rastade jah orre sen for David hem.
Trollet sov sen ganska länge tillbaka men nu är hon gladskit som ligger och pratar för fulla muggar.. 
Suck blir så less att hon somnar lagom tid sen vaknar sent på kvällen och är vaken ett bra tag till.