maaaalliinjohansson

28 september

Kategori: Allmänt

Min sängvila vet jag inte om den går sådär jättebra men jag tar allting åtminstonde väldigt lugnt och gör absolut så lite som möjligt om än det inte sker i liggläge. 
Igår var jag på apoteket och hämtade ut medicin sen for jag till Tim där  han Sara och ungarna var. Dom bjöd även på middag sen låg jag och halvsov i soffan tills Emilia började bli trött då for jag med henne till mamma och pappa. Ingen var dock hemma så jag och Emmi såg på tv tills mamma kom hem och fick ta över E. For hem och la mig typ. 

Idag vaknade jag redan vid 8, sett serier ätit lite godare frukost och tagit det väldigt minjana. Mitt på dan nångång for jag till jobbet och lämnade in lite papper och annat, skrev tidrapport, drack kaffe och surrade med kollegorna. Det är ju kanske inte sängvila men jag satt ju bara på en stol haha... 

Sen for jag och hämta Emmi på dagge, hade även fått hem Oskar som varit på sleepover med S&T så vi for till inhägnaden så fick barn och hund springa av sig litegrann. Sen hemma har vi gjort väldigt lugna aktiviteter, läst alla hennes böcker typ, sjungt och ritat. 
Hon somnade hyffsat ovaggat iallafall. 

Mamma tjatade på mig att jag var tvungen gå och kolla brevlådan ifall ett paket hon väntat på skulle ligga där. Men det var ju bara för att lura ut mig att kolla brevlådan för där i låg nämligen ett överlevnads-kryapådig kit, från en kollega som inte ens bor i samma stad. Alltså så omtänksam männsika blev verkligen rörd. TACK!

Nu tänkte jag snart lägga mig i soffan och se serier, men alltså wow vad jag känner att det kommer bli svårt att göra minimaliskt lite på så lång tid. Igår var jag så less så jag satt på min köksbänk och räknade tegelstenar på min tapet. tappade dock räkningen efter 73 men ni kan vara lugn ett slutgiltigt resultat lär komma innan 7 oktober!


Kommentera inlägget här: