maaaalliinjohansson

23 november

Kategori: Allmänt

Tyst tystare och tystast har det varit här. Sen sist har det väl inte hänt sådär supermkt, Jag har gått upp lite i tid på Lindströms, dragit på mig njurbäckeninflammation igen, jag och David byter numer på tisdagar istället för söndagar vilket betyder annat schema för mig, Emilia sover återigen i sitt egna rum, Öh ja det var väl typ det!

Jag påbörjade mammaveckan i tisdags med att åka hem från jobbet för att vabba Emilia. Vi var hemma även onsdagen men hon var pigg och normal bara lite grinig. Vi var och tittade när Carro red och hälsa på dom söta kossorna och den läskiga hästen om man frågar E.
Igår så var Sara och Felix här större delen av kvällen, vi var på dollarstore och affärn sen har vi slagit in julklappar och paket till Emmis julkalender. Skönt att rätt många julklappar börjar bli klara. 
Idag jobbade jag bara halva dagen sen fick jag åka hem för att jag hade så ont. Vilade någon timme sen for jag till VC där dom konstaterade ytterligare en njurbäckeninflammation, en penicilinkur och en eventuell sjukskrivning fick jag åka hem med, suck!
Hämtade fröken bus som inte hade tid att åka hem från dagge idag, haha så vi var där rätt länge innan det dög att åka hem. Sara, Tim, Milton och Felix har hängt här någon timme. 
Emilia sover sen ett tag tillbaka men vaknat 4 gånger pga hosta så får se hur natten blir. 

Idag är det ju black friday, gjorde fynd när jag köpte hundmat i övrigt har jag klickat hem 4 julklappar men inge shopping till mig själv. Ganska komiskt, jag beställde här om dagen en klänning till julfesten med jobbet, gick in och kollade idag om jag gjort en tabbe och kanske beställt den för tidigt. Men då var den dyrare idag än vad jag betalade för den, lite sneaky! häromdagen bara rea, idag dunder rea och dyrare, hmm.. 
Nog med munbajs från mitt håll nu ska jag rasta orre knapra i mig medicin sen gå och sova.