maaaalliinjohansson

29 september

Kategori: Allmänt

Igår var det först jobb, sen hem och vila lite för länge. Har hamnat i en tröttperiod igen, väldigt jobbigt att inte ha energi till något. När jag vaknat for jag till peder å theresa så fick peder kolla på mina bromsklossar bak. Vi for å hämtade ett verktyg hos sara&tobbe men konstaterade att det var fel. Peder gav mig körförbud på min bil så fick ta hans bil därifrån. For förbi timmy å amanda en kortis, sen for jag å amanda1 å handlade lite, sen hem till sängen.
 
Idag höll jag knappt på att ta mig upp. Efter mycket om och men så lyckades jag släpa mig själv ur sängen, brukar annars inte ha problem alls att stiga upp inför jobbet så det är riktigt jobbigt. 
Efter jobbet så for jag bara hem å hämtade orre å lite äpplen sen vidare till peder&thersa. Peder bytte klossar på min bil, så nu är den tyst igen. Innan lät den verkligen inte okej men det kan man förstå då jag inte hade nå belägg kvar alls. Sen bjöd dom på nån wokgryta med biff till middag. Gott men starkt! Så nu ör det bara å kasta sig i sängen då jag jobbar natt inatt. 
 
 
 
Oskar brukar aldrig ens ägna en blick till lastbilen när jag är hemma på lunch. Idag släpade han mig nästan dit för å lukta å inspektera, länge och väl! 

27 september

Kategori: Allmänt

Har varit supertrött hela dagen, haft ont i huvudet till och från och varit allmänt seg. Är väldigt sällan jag har ont i huvudet så hoppas inte det är nån förkylning på g. Många på jobbet är sjuka nu så klarar mig förhoppningsvis nu när det bara är 20 (!?!?) Jobbdagar kvar innan jag slutar jobba. 
 
Direkt efter jobbet så vilade jag 45 minuter, var väldigt välbehövligt. Var ut med orre, gick å bytte bil hos mamma å pappa. Får se om lagningen på däcket håller nu! sen kom timmy å amanda å hämtade mig så for vi till luleå. Fick med mig ett par svarta vanliga leggins. Middagen fick exotic stå för, 4 små rätter satt fint i magen! 
När vi kom till boden så lämnade dom av mig å kort efter det kom simon och anton förbi. Dom var här till alldelens nyss, nu är vovven rastad å tänderna borstade så nu blir det att sova! 
 
 

26 september

Kategori: Allmänt

Herregud vad tiden går fort alltså! Snart är det redan oktober?!
 
Jobbet har som vanligt gått bra, lite skumt var det att jobba en måndag då jag inte gjort det på flera veckor, speciellt inte på den linjen. 
Direkt efter jobbet så for jag och hämtade orre å amanda så for vi å släppte han i skogen så han fick springa av sig lite. Sen lämnade vi han hemma, for å hämtade nelia sen gick vi på stan en sväng.  Inte ofta man går på stan i boden, slutar ju alltid med att man hamnar i storheden av bekvämlighetsskäl å större utbud. Men fick med det jag var ute efter! Man är ju allt för dålig på att stödja lokala handeln tyvär. Skärpning dära!
När vi varit på stan var vi i lekparken en liten stund innan jag for hem. Körde ett litet städrace hemma sen gick jag ut på en promenad. Idag gick det segt, tog tio minuter längre än vanligt. Hade mycket sammandragningar och lite ont i magen, förhoppningsvis bara för att jag ätit en stund innan bara. 
Senare kom timmy å amanda2 och hämtade mig så for vi ut med bilen å surrade en stund. Nu har jag krypit ner i sängen så godnatt! 
 
Så blev sovrummet när det vart klart. 
 
 
 
Vilken tjock och jobbig dimma det har varit större delen av dagen!