maaaalliinjohansson

29e juni

Kategori: Allmänt

Sista dagen med upplärningen idag, återstår att se på måndag hur mycket min handledarutbildning gav mig för då jobbar han helt själv.
Jobbar imorgon men då kör jag själv, kul att faktiskt få göra någonting på jobbet haha!

När jag slutade så stog Amme på min uppfart och väntade på mig. Vi for på bolaget sen for vi till mig och chillade ett tag, innan hon for hem så svängde vi förbi dollarstore en sväng. 

Sara kom hit med surströmming som hon förberedde sen for jag och hämtade Emilia. Extra mys att ha hon någon timme när det är pappavecka. Efter maten och matkomat så har jag och Emmi dansat i mängder tills hon blev supertrött lagomt tills David kom och hämtade prinsessan.

Sen har jag för första gången startat tvn sen i lördags. Nytt rekord skulle jag tro men har helt enkelt inte haft tid. 
Nu är det alldlens strax läggdags. 

28e juni

Kategori: Allmänt

Jobbdagen har gått hyffsat fort trots att jag numer inte behövs särskillt mycket som hjälp så jag står bara och tittar på. Det om någonting är frustrerande, det lixom kliar i fingrarna! Men han är ju med för att lära sig och bästa sättet är ju att göra själv.
Däremot en fördel är att jag får en helt annan kundkontakt då jag hinner surra med dom lite mer. Sen att jag blir servad med kaffe av kunder är ju inte heller så tokigt. 

Efter jobbet for jag bara hem och hämta orre å bytte om sen for jag till Amanda. Surrade på massor tills det var dags för mig att åka vidare till Amme som bjöd på tacos. Efter mat och kaffe for jag sen vidare med Sanna och gick på stan som hade kvällsöppet. Fick med mig lite grejor hem. 


27e juni

Kategori: Allmänt

Hela denna vecka kommer jag ha med mig en sommarvikarie som ska lära upp sig på min bil. Idag har det gått så pass bra att jag knappt varit uppe i skåpet på lastbilen, så det verkar lovande.

Köpte lite tältpinnar på biltema efter jobbet till min lilla lekhage vi byggde igår. Så smidigt med en liten inhägnad så man slipper jaga barn och djur varje sekund. Ser kanske lite konstigt ut men äähh!

Fick middagsbesök idag, David och Emilia kom hit och åt. Så underbart att få pussa på lilla fröken ibland även under pappavecka. Sen gick vi ut i solen i hagen och chillade en stund innan dom for vidare.
Ett tag senare kom Sanna och hämtade upp mig så for vi och gjorde lite ärenden sen landade vi i hagen även vi haha!

Har städat och plockat lite och nu är det läggdags.