maaaalliinjohansson

28e februari

Kategori: Allmänt

Denna vecka är och kommer fortsätta vara tuff av flera anledningar. Största anledningen är att jag träffar Emilia typ 10 minuter per dag innan hon går och lägger sig. Anledning nummer två är att jag är galet beroende av andra människor denna vecka, det är inte kul. Sen anlending nummer 3 är att jag går en utbildning denna vecka i luleå som inte slutar fören kl 17. Emilia går och sover strax före sex så hinner inte mer än hem så ska hon sova. Riktigt tungt och speciellt nu när hon inte bor hos mig på heltid. Sen när jag är borta 10-11h irad så behöver jag ju även hjälp med Orre. Tack och lov har systrana Svensson hjälpt mig med Oskar, Sara erbjöd sig att hämta Emilia tidigare från dagis idag och imorgon, David hämtade Emmi igår, Amme var med henne i måndags. Tur det finns hjälp att tillhandahålla❤  
Jag tröstar mig med att denna utbildning och denna beroende av andra människor inte är föralltid. Utbildningen är klar på fredag och då är jag 1 av 70 i norrbotten av alla lastbilschafförer som är utbildad certifierad apl- handledare. Vilket i längden har många fördelar, så jag försöker se det positivt även om det är tufft. 
Det var typ allt för mig, nu ska jag göra min läxa sen se lite mer greys. 26e februari

Kategori: Allmänt

Jag skrev ett aslångt inlägg igår om hur första pappa veckan gått och vad det inneburit för mig men då försvann det så jag orkar verkligen inte skriva om det. Såå börjar helt enkelt om från dagens datum istället! 

Vaknade av en skrattande Emilia imorse, Jati lekte i hennes rum vilket hon tyckte var väldigt ubderhållande. Även fast vi steg upp klockan 6 höll vi på att komma försent till dagis kl 8. Vi åt frukost, dansade och lekte sen hipps vips var klockan nästan 8 så då blev det väldigt stressigt. 
For och jobbade åt Tj några timmar sen for jag och handlade innan jag hämta Emilia. Direkt vi kom hem så tog vi en promenad med orre och Emmi i pulkan. Nöjd hund och nöjd(t?) Barn = nöjd mamma. 
Blev lite hektiskt och ett jobb som behövdes göras ganska omgående så Amme kunde rycka ut som barnvakt så jobbet gick och lösa. Guld ❤ 
Kunde dock inte stanna länge hos Amme när jag hämta E då hon var extremt trött och grinig när jag kom. For hem och hon somnade på stört. Lagade middag sen såg jag lite greys innan Sanna kom. Hon for iväg en sväng sen kom hon tillbaka ett tag. 
Varit greys häng sen hon for och nu eller för typ en timme sen är det läggdags. 
19e februari

Kategori: Allmänt

Tog en sovmorgon till 9 idag, var väldigt skönt! Imorgon börjar det riktiga allvaret, tillbaka i lastbilen igen och är taggad och nervös! Donat på lite här hemma sen tog jag en promenad i finvädret, avslutade med en kopp kaffe på bron ute i solen. Älskar årstiden vi är påväg mot! 
Vid 2 hämtade jag upp lillgumman på dagge. Verken i fredags eller idag ville hon följa med hem. Sprang och gav mig en kram sen återgick hon till att leka. En ny kompis hade hon även fått på dagis idag! Stannade ute ett tag när vi kom hem, hon traskade upp och ner för infarten, runt bilen och till garaget superglad. Sen har vi dansat i mängder innan fruktstund och sen kom David å hämtade Emilia när han sluta. Jag for på apoteket sen till David å käka middag och pussa lite extra på Emmi. Det här är ju första pappa veckan men jag kommer hämta henne på dagis alla dagar denna vecka förutom torsdag så hon får lite kortare dagar! Skönt att inte behöva längta ihjäl mig efter pluttisen oxå. 
Har startat en tvätt och packat jobbväskan inför imorgon så ska se lite greys sen hänga tvätt och sova!