maaaalliinjohansson

Måndag 27/2

Kategori: Allmänt

Idag hann jag knappt stiga upp innan David kom hit. Rätt så skönt när han har sina 10 pappadagar nu, får så mycket hjälp så jag klagar verkligen inte! Blir bara tufft igen när han börjar jobba då man börjat bli van han hjälper rasta hunden eller tar henne när hon är ledsen osv! Tvivlar ju inte på att han kmr vara till hjälp när han börjar jobba men blir ju såklart mindre. 
 
Emilia somnade som vanligt kort efter att stigit upp och sov flera timmar. Så under den tiden så lagade jag lunch, for iväg på dollar och köpte krokar, handlade mat, städade ur bilen( tömde på skräp,onödiga saker,pant osv! Inte dammsugning och skurning.) Fixade ordning lite i mitt sorteringsrum jag har i källarn. Sen så vaknade hon och då sparkade David ut mig på en promenad. Var inte alls sugen på det så ibland är det bra med en spark i rumpan. När jag var tillbaka från promenaden så kom Timmy,Amanda och Charlie förbi. Som vanligt blev jag beordrad att göra kladdkaka och som vanligt åt dom inte upp allt.. på tal om det så var det vägdag idag - verken plus eller minus blev det denna vecka. Men man kan ju alltid trösta sig med att det inte var plus även om man hade hoppats på liiiite minus iaf. 
 
När dom for så blev det en dusch och sen stirrade vi typ i taket av uttråkning så vi for till Timmy&Amanda. Nördarna spelade och jag å amme snackade bebisar. 
Hemma för en stund sen och nu har Emilia precis somnat så är väl bäst att jag gör detsamma. 
 
 
 
Den rosa figuren som hänger där är Diddi. Diddi är en stor favorit och Emilia kan mer än gärna prata och skratta med diddi 10-20min varje gång det är blöjbytardags. Det är så gulligt 😍
Och hur söta är inte dom här två😍 19 dagar emellan dom!
 
 

Söndag 26/2

Kategori: Allmänt

Alltså vädret som varit igår och idag är ju så himla fantastiskt! Älskar den här delen av året då solen skiner och dagarna blir längre! 
Direkt jag steg upp så gick jag och mamma ut och gick 6.5 km, trevligt med sällskap! Hon hade även med sig Felix. Ungarna sov så sött i vagnen, Emilia fortsatte sova ute drygt 3h. Det var så skönt då kunde jag dricka kaffe i lugn och ro, duscha, tvätta kläder, skura toan. Sen kom David hit så gjorde jag lunch och kort efter det vaknade tösen. Resten av dagen har varit väldigt lugn. Skottat gången på gården som går till grannen så genar jag över den till mamma&pappa. Plumsade nämligen dit idag å hämtade en skarvsladd, jag njöt inte jätte mycket av skorna full i snö så fick göra någonting åt det helt enkelt!
 
Idag är min 14e dag med fika/godis/snacks fritt, och måste säga att dem flesta dagarna går väldigt bra! Hade alla dagar varit som i fredags hade jag nog slitit av mig håret för längesen! 
 
Just nu ser jag någon konstig skräpserie på netflix med orre i knät, Emilia sovandes i babysitter och david spelar. 
 
 
Vad jag längtar tills E blir lite större och har hela gården att leka på 😍
 
 
 
 

Lördag 25/2

Kategori: Allmänt

Godkväll!
Humöret betydligt bättre idag, vaknade till strålande sol så en promenad var ju ett måste i det vädret. Så pälsade på oss och gick. Orre var ett jävla monster hela promenaden, drog i kopplet, bytte sida hela tiden, skulle lukta på exakt allt och var bara allmänt superjobbig men inte ens det gjorde mig på dåligt humör. Solen gör så mycket! 
E sov vidare i vagnen 2.5 h efter promenaden. Det älskar jag mest med att bo i hus, att hon fortfarande kan sova kvar ute i friska luften!
När hon vaknat och var nykäkad så kom Sara och Felix hit. En av få gånger sara fått träffa henne vaken och glad. Annars har hon alltid oturen att hon sover eller är grinig. Utifall att någon undra hur det gick med hennes mål att blåsa mer än 0.0 efter hon kom hem från festligheter igår så misslyckades hon även denna gång haha! Kvinnan måste ju vara imun mot alkohol haha. 
Dom var iallafall här några timmar. Hon var så snäll och städade samt rensade Emilias kaosartade garderob. Har tänkt ta tag i det ett tag men inte haft lust för det. Var verkligen ett bombnedslag av kläder i många olika storlekar och ingen ordning alls. Så nu är det utrensat och är bara kläder i den storleken hon har nu. Så bra det blev! 
Sen drack vi kaffe och mös med varandras ungar, jag och Felix hade fruktstund (även orre på ett hörn då F älskar att mata han och orre tackar inte nej..) 
Sen när klockan var slagen middagstid så gick jag E och Orre över till mamma och pappa där det vankades tacos. 
Sara,Tobbe och Felix var oxå där och käkade. Blev där några timmar sen när jag kom hem så kom Amanda hit. Alltid så mycket och surra om när vi inte träffats på några dagar! Hon får för en liten stund sen så nu ska jag bara plocka undan lite snabbt sen sovdags! 
 
Alltså dom är så söta 😍