maaaalliinjohansson

27 oktober

Kategori: Allmänt

Just nu sitter jag i bilen utanför trafikverket. Har skjutsat timmy som ska skriva YKB prov, är svinnervös! 
Än så länge är jag inte less på att vara ledig, väldigt skönt faktiskt! 
Igår kom david förbi på morgonen och käkade frukost, timmy kom oxå förbi en stund. Sen vid 1 så for jag sara och köpte lite julklappar. Är klar med 8 stycken redan nu! Extremt skönt, vi ska väl försöka bli klar med alla så fort som möjligt så man slipper decemberhetsen. När sara farit från mig så vilade jag en stund sen kom sanna och hämtade mig så for vi till luleå en snabbis. Hon skulle köpa nå fotopapper åt hennes mamma, slutade med att jag råkade shoppa två myströjor.. vi var ute en stund sen såg vi någon konstig film som gick på tv. 
 
 
Igår snöade det...
 

25 oktober

Kategori: Allmänt

Igår jobbade jag min sista dag på vääääääldigt länge. Är väl tillbaka på heltid 2018. Kommer nog säkert ströjobba någon gång då och då. Några av mina gulliga kollegor hade fyllt hela fika rummet med ballonger och ett paket som väntade på mig när jag kom in. I paketet så var det 3 par babystrumpor och en onepiece/ overall med scania loggan fram och scania gripen på ryggen. Så himla gulligt av dom! 😍 
Satt kvar över en timme efter att jag slutat och surrade med kollegor och chefer. Kommer verkligen sakna dom! Fått order av cheferna att komma och hälsa på ofta, och sen när bebis är ute minst en gång i veckan haha! 
 
Sen när jag kom hem så hade sara lämnat lite gosaker för att "fira" min sista dag, gulligaste systern ever! Så hade hon även varit hundvakt några timmar åt orre på dagen. Skönt det ska bli för henne och mamma å slippa vara det så ofta som dom fått ställa upp 💕 
 
Mamma och pappa kom med mat från amore åt mig och jag bjöd på tårtan som blev över från jobbet som jag hade tagit med. (Som mamma hade gjort haha!) Hade slut kaffe så dom fick ta med eget haha. Sara tobbe och felix kom oxå å fikade! När dom farit så tänkte jag gå å sova med for ut med sanna en sväng istället. Sov till halv 12 idag, behövdes nog. 
David var förbi några timmar här under dagen. När han farit så kom timmy&amanda å plockade upp mig, blev släpad till luleå en snabbsväng sen for vi till timmys mamma och käkade älgskav&potatis som hans mormor bjöd på. 
Direkt jag kom därifrån så vek jag tvätt, tömde diskmaskinen plockade undan lite och gick en kortare prommis med orre. Tänkte att jag var nog frisk för det, men hostade hela vägen och hade även sammandragningar hela tiden.. suck. 
Sanna kom sen å hämtade mig så for vi ut å surra ett tag, nu har jah precis landat i sängen så nu är det sovdags! 
 
 
 

23 oktober.

Kategori: Allmänt

Helgen i korta drag. 
Fredag så åkte/ körde ju roger med mig, allt gick bra men trots det ändå nästan 2h övertid, nya systemet... for iaf till mamma& pappa var där några timmar. Käkade middag med dom, sara,tobbe, felix och farfar. Blev potatis i ugn med rökt fläskfile mumsmums. När jag kom hem så kom sanna förbi och kikade hur jag bor, sen for vi ut med hennes bil och bara surrade ikapp! Hon har av olika skäl kommit hem till sverige igen! 
Blev en ganska tidig kväll. 
 
Igår morse for jag och amanda ut å släppte orre i skogen, är inte riktigt i skick för proemnader. Förkylningen börjar dock bli bättre efter mängder med glass. Vilade en stund efter det, tog det bara lugna puckar större delen av dagen. Jag amanda josse och nelia for sen till luleå och käkade middag, sen såg jag göta kanal2 på tv.
 
Idag for jag och sara å handlade sen har jag varit hos mamma å pappa nån timme så har mamma gjort en tårta jag ska ta med till jobbet imorgon dp det är min sista jobbdag på vääääääldigt länge. 
Nu ligger jag i soffan och ser film!