maaaalliinjohansson

Söndag 30/4

Kategori: Allmänt

Jahapp då var det sista dagen i april, dagen man firar in våren. Då hade det varit trevligt med fågelkvitter och stor del av gräsmatta framme. Istället bjöd vädret på snöstorm. Kommer ju knappt hinna vara någon sommar i år.. 
Idag var det uppstigning ganska tidigt, men det ångrade både jag och trollet så vi la oss i soffan och sov. Jag sov 1.5h och hon 2.5 välbehövliga. När vi stigit upp på riktigt så kom David hit. Vi har duscuat henne, hon fick sitta i bumbo så duschade vi henne med den. Det var mer populärt än å bada! Annars har vi mest bara tagit det lugnt. Vikt tvätt, tvättat å hängt tvätt är väl det ända nyttiga som jag orkat göra idag. 
Sen vid 7 så for jag till Sanna. Hon och Elias skulle bjuda mig och Pia på middag. Med tanke på Sannas skills på mat jag fått uppleva för många år sen så hade hag inte så höga förväntningar. Men dom hafe lyckats med supergod mat! Tacokycklinggratäng med grönsaker och vitlökssås som man åt i tacobröd och till efterrätt en supermäktig kladdkaka med glasyr.  For där ifråm vid 10, och trollet somnade direkt vi kom hem. Nu lite serie sen godnatt.
 
 
 
 
 

Lördag 29/4

Kategori: Allmänt

Jobbade ju som sagt idag. Så uppstigning strax efter 3 så hann inte skrapa ihop många timmar sömn. På jobbet gick det för de mesta bra, lite gorm med väntetider och saker som saknades men annars var det hur kul som helst! 
Efter jobbet for jag på bolaget och köpte några mysöl, är som trevligt att ibland avsluta kvällen med en kall! 
Har hela dagen på jobbet blivit uppdaterad med filmer och bilder på solstrålen. Natten hade för David varit lite gormig, iaf efter hon kommit upp i sängen. Han är ju inte riktigt van med hennes karate sparkas och kastandes med huvudet. Men i övrigt hade det gått super bra, hon hade varit så glad så.
Idag har hon gjort stora framsteg min älskade lilleplutt, hon har för första gången vänt sig från mage till rygg - flera gånger efter hon lärt sig. Sen tog hon även upp tutten från henens "yogamatta" och stoppade in den i munnen. Hon har försökt några gånger tidigare men inte riktigt lyckats träffa munnen. Hon är så duktig lilla guldklimpen 😍 
Precis när jag kom in genom dörren efter jobbet bytte jag bara om sen for jag på en cykeltur med Orre. Idag gav han gärnet hela vägen till och från, vilket tacksamt nog resulterade i en trött vovve resterande delen av dagen. 
Jag låg på yogamattan och prata med sötfian, tillslut somnade hon och det gjorde även jag. Lyckas man oplanerat somna på golvet klassas man nog som trötter. En timme blev det att jag sov, när jag vakna var jag stelare än ett kylskåp men skönt var det att sova iaf! 
David for vid halv 9 och trollet somnade kort efter det, blir en tisig kväll för mig ikv. Har kvällspinkat orre så ska bara se klart sista biten på detta avsnitt sen ska det sovas. 
 
 
 
 
 

Fredag 28/4

Kategori: Allmänt

Jag var verkligen tvungen fundera på vad jag gjort idag haha! Men david har iag varit här några timmar på dagen, sen har jag sett serier några timmar. På kvällen kom Sara hit, jag tog min cykel och gick med den till mamma&pappa för att fylla luft. Sen hämtade jah orre och cyklade med han 3km. Inte cyklat nå alls förra sommaren, så var lite ovant! Trodde jag skulle få en tröty hund med icket.. 
Sen kom iaf Sanna Elias och Ronnie hit. Sara för det mesta, not so much me har gjort en vimpel jag ska ha på dopet. Nu har alla farit för en stund sen och en svårsövd E har precis somnat. Nu väntar jag på David som ska sova här för att jag jobbar imorgon. Vi har inte hunnit hämta spjälsängen han ska ha, sen är det ju väldigr bekvämt att vara här då det finns allt som behövs. Blev lite senare än planerat dels för att tös var uppe nästan 2h på övertid, sen oxå för att David sköt sig en bäver så då tillkom ju såklart mer jobb med att ta hand om den osv! Men har köpt energisdrtck inför imorgon så jag borde klara mig ändå haha.
E gav mig en inte så trevlig gåva idag, låg i soffan och lyfte upp henne ovanför mig och hon kaskadspyr rakt ner på mig.. 
Annars dagtid har hon varit så himla mysig och glad! Var vara senare mot kvällen hon blev lite grinig.
 
 
 
 
När jag kom hem från affärn idag så var det två taggade som såg på björnjakt!