maaaalliinjohansson

31 oktober

Kategori: Allmänt

Idag var det lite segare att ta sig upp än igår. Men upp tog jag mig. Körde en linje jag ej kört tidigate, var klar redan vid 8 så då fick jag hjälpa andra. Fick testa lite bya utmaningar och annan typ av distribution, spännade och kul. 

Tvättat lastbilen och sen fick jag göra lite kontorsjobb i brist på annat att göra.
Slutade redan halv ett idag, så direkr jag kom hem böt jag om sen for jag på affären och när jag packat upp matvarorna tog jag en promenad medans David for iväg en sväng. 
När jag kommit tillbaka kom även David så lagade vi middag och käkade den. Sen for vi ut å körde en sväng så E fick ta en liten powernap. Vi for och hälsade på hos Timmy oçh Amme någon timme. Nu har precis Emmi somnat och jag är redo för sängen så ska snart oxå sova. 


30 oktober

Kategori: Allmänt

Gårdagen blev lite pyssel och dona på. Jag och pappa fixade mina element som inte var igång, sen bytte han uttag i vardagsrummet. När Emmi vaknat kom mamma hit med henne och det hade gått så bra 🤗 

Sen for vi till garaget och tog med oss mat dit efter maten bytte pappa däck på min bil medans jag dammsög den litegrann. Lite invändig puts fick den oxå sen utvändigt å invändigt på rutorna. Man ser ut nu!! Haha. 
Sen när jag kom hem kom David hit. Jag gick och la mig och lyssna på bok redan klockan 7. Jag har flyttat ner i källaren för att få ostörd sömn när jag ska jobba. Jag lyssnar just nu på gansterprinsessan. Spännande bok, men verkligen hemsk och tyvär verklighetsbaserad. Många gånger har man blivit tårögd eller fått rysningar. Rekomdenderas fast jag inte lyssnat klart den. Dock gillar jag inte berättarrösten så supermycket så det är ett minus. 

Idag eller ja inatt iallafall var der uppstigning före klockan 03. Gick bra att ta mig upp sen for jag till jobbet i god tid för förberedelser och någon kopp kaffe. Sen var jag lite nervös inför jobbet men det var absolut inga problem idag. Var som att jag inte ens slutat jobba haha! Men väldigt kul att kollegor och kunder blev glad över att jag var tillbaka. 
Slutade halv 2 sen när jag kom hem så följde jag efter David som körde traktorn till unbyn så han fick skjuts tillbaka. 
Middag och stöka undan den sen har emmsan badat. Varit supertrött sista tiden så hon somnade väldigt fort. Jag ska strax gå och lägga mig och lyssna på boken medans jag laddar för en ny jobbdag.  


Jag bad david sätta på 4 koppar kaffe, men det rymdes tydligen bara 3..😅

29e oktober

Kategori: Allmänt

Igår redan på morgon hämtade jag Sara och Felix sen bar dom hos mig största delen av dagen. Vid 4 kom mamma och pappa å hämtade Emmi, hon skulle sova där för första gången. Även första gången hon lämnas bort, när hon sover hos David kan man ju inte riktigt räkna. 

Hoppas verkligen hon skött sig så det inte blir sista gången innan hon fyller 10 haha!

Iallafall så fixade jag mig sen for jag och Sara till Rebecka, och lite senare kom Sanna dit. Vi drack några vinglas sen for vi på en fest. Kvällen slutades kring 3 tiden för mig, åså vaknar jag klockan 7?!
Nåja ingen idé att somna om igen ska ju lägga mig tidigt då jag ska jobba imorgon.