maaaalliinjohansson

28e april

Kategori: Allmänt

Veckan har bara sprungit förbi. Fått jobba extra åt mitt ordinarie jobb både måndag och fredag. Dagis lämpliga tider så det har gått bra, varit upp till ökx och Övertorneå, roliga körningar! 

Idag har det varit en hålligång dag, fulladdad med positiv energi. På morgonen for jag och Sara plus ungarna till storheden en sväng, sen for jag och Emmi vidare på 3 års kalas. Firade Amanda som fyllt 25 och Nelia som fyller 3 idag. Tiden går verkligen fort! Amanda hade bakat galet mycket och även gjort smörgåstårta, vilket satt väldigt fint! 
När jag for därifrån svängde jag förbi Peder och Theresa, drack en kopp kaffe och surrade. Efter det for jag och släppte Emilia på flygfältet så hon fick springa av sig. Sen affären och hem. Sanna kom hit på kvällen efter att Emmi lagt sig. Vi grillade hamburgare till middag sen satt vi ute tills det började bli kallt. Sen har resterande av kvällen bestått av lite städ och chillande. Nu är det sovdags!17e april

Kategori: Allmänt

Jobbet har gått bra, tom fått busa med lillfröken under min väntetid. Hon fick leka lite i lastbilen och var helnöjd! 
Slängde mig i solstolen när jag kom hem. Amme och Charlie kom förbi kort efter det. Så himla skönt att bara sitta i solen surra och lyssna på musik. 
Dom for vid 6 tiden, jag har tvättat kläder, vikt tvätt, handlat, varit till återvinningen, postat brev, cyklat med orre och soffhäng. Nu sovdags! 


16e april

Kategori: Allmänt

Dagen eller morgonen kickade igång 03. Lite för lite sömn som alltid för min del natten till måndag men det gick fina fisken ändå. Kom hem från jobbet vid 15, slog på kaffe så kom David och Emilia och hälsade på. Vi satt ute och sola, så härligt! När dom farit låg jag ute i solstolen i shorts och linne å bara lyssna på musik å njöt av solen. Amme och Charlie kom efter dom käkat middag. Vi fortsatte solandet, surr musik och kaffe även där. Hundarna busade jäärnet så dom var nog nöjda! 
När dom farit vidare cyklade jag över till mamma och pappa där även dom satt ute i solen. Fick ett glas vin sen fixade jag och pappa min cykel och sen for jag och Orre ut på årets premiärtur på cykeln. Några kilometer cyklade vi och orre var övertaggad men nu ligger han helt färdig i soffan. 
Just nu ser jag det nya avsnittet av Lailaland innan dusch och läggdags.