maaaalliinjohansson

lite blandade bilder från senaste dagarna

Kategori: Allmänt
20 december

Kategori: Allmänt

Vi sov väääldigt länge idag så dirlet vi steg upp gjorde jag oss klara sen for vi till mitt jobb och hälsade på. Hämtade ut julklappar från jobbet och drack kaffe å surrade med kollegor. Sökte även tjänsteledig 20% och gick igenom schema med chefen. Emilia blev kidnappad fort och blev bjuden på banan och sjuukt mycket uppmärksamhet.
For till Peder när jag kom till boden och lämnade hans julklappar från jobbet och en kopp kaffe innan jag for hem. 
Lagade middag och busade med Emmi sen kom Amanda hit några timmar. Satt mest bara och surrade!
Emilia somnade inte fören vid 10, tog en dusch och kort efter det var hon vaken igen. Nu har hon precis somnat om så får vi se hur långvari det är.

19e december

Kategori: Allmänt

Först och främst, stort grattis mamma på din dag!

Vi steg upp kring 10, fick hon inte att somna igår fören vid halv 2. Hon var dock väldigt glad och lekte med katten och tog några steg och roade sig väldigt bra. 
Tog det väldigt piano på förmiddagen sen for jag och Carro till storheden en sväng. Fick med mig 6 julklappar hem, bara 4 kvar att köpa nu. 
Kort efter jag kommit hem kom David hit en stund, hämtade ut paket och slog in julklappar medans.
Ett tag efter David farit kom Sanna hit. Emmi höll sig vaken till nio men vaknade kort efter det och var vaken till strax efter elva, betydligt bättre än halv 2.
Jag och Sanna satt bara och surra sen fick vi oss några skratt över Ronnie och kattens beteende.
Min katt är ju såå konstig och typ älskar Ronnie (Sannas hund) dom busar med varandra, jagar varandra, ser lixom väldigt fult ut när katten jagar hunden bara för att busa haha!
Nu ska jag ta en dusch sen blir det nog en hyffsat tidig kväll!