maaaalliinjohansson

30e november

Kategori: Allmänt

Imorse var nog den hittills tröttaste dagen sen jag började jobba. Min förkylning som det bara fanns små spår av igår har brytit ut under natten.  Snorar ont i halsen och nyser nonstop. 

Har rullat på finfint på jobbet, en aningen lägre tempo än normalt dock. 
Direkt efter jobbet for jag och hämtade Emmi hos David. Påbörjafe att skotta gården, hann en stund sen tyckte E att det var lika kul som på funhouse - dvs inte alls. 
Vi gick in och lagade middag sen har vi lekt med hennes tåg ett tag innsn vi for på dollarstore. Handlade lite nödvändigheter sen for jag och lämna E hos D. 
Sitter i soffan och glor på en svart tv, inte startat den någonting idag heller, får nog mycket skärmtid ändå haha! Ska bara rasta orre sen är det bums i säng. 


29e november

Kategori: Allmänt

Började 04:15 idag, var väldigt segt att stiga upp då jag kom i säng alldelns försent igår. Jag är ju oftast på jobbet 20-30 min före jag börjar, då hinner man lugn i lugn och ro dricka kaffe och surra med kollegor, det är trevligt! Men det innebär ju att jag stiger upp ännuuu tidigare haha. Jobbdagen har flytit på helt utan minsta lilla probelm trots den bitande kylan. 

Innan jag for hem pyntade jag jobbets julgran och stoppade upp lite annat julpynt. 
Svängde förbi affären och köpte diskmaskinstabletter sen for jag och hämta prinsessan. 
Vi har bara busat och lekt i 5 timmar, undantag för 40 min vila för hennes del och middagen. inte ens startat tvn idag. Vid 7 for jag och lämnade henne sen rastade jag Orre men han vände fort, olikt han men han är väl inte riktigt van kylan ännu. 
Ska snart sova, börjat dra på mig en förkylning så är lika bra att sova tidigt även om jag har sovmorgon imorgon och börjar inte fören 06:15. 


27e november

Kategori: Allmänt

Ja som sagt så satta sista jobbveckan igång idag. Varit lite småstruligt idag, allt från att sitta fast, felpackade varor, snöhögar ivägen, ofungerande teknik till att en soffa välter 2 meter framför lastbilen haha! 

Nåja i övrigt gick det bra. 
Blev sen lunch för mig idag så David hämtade Orre så han slapp vara själv.
Direlt efter jobbet for jag på soptippen sen affärn å efter der kom David och Timmy å lämnade Orre å Emmi. 
Vi har busat, lekt och käkat middag. David hämtade henne igen kring 7 och just nu sitter jag och tränar på mitt tal jag ska framföra imorgon..