maaaalliinjohansson

29e juni

Kategori: Allmänt

Vilken typisk natt inatt alltså. Jag låg och vred och vände på mig i flera h, gick och la mig vi 12, nickade till vid 3 och kort därefter vaknade jag och var vaken till strax efter 5. Såklart så sov hon jätte bra mellan nattningen och 05, vaknade en gång av tutten och sen sträcksov hon. Så hade kag somnat när jag la mig hade jag fått nästan 5h sammanhängande sömn.. och efter 05 vaknade hon var 20e minut, så himla typiskt! Så idag har det inte varit månha knop för min del. 
Pricken över iet är att hon har haft feber idag och varit extra mammig och gnällig. Så typiskt att allt timar ihop fel. 
Nåja sen det vanliga, David efter jobbet, käka, duscha osv. Sen for jag och använde upp alla mina gamla mynt. 
På kvällskvisten kom Chrille en sväng, sen när D&C farit så smet katten inte bara en utan två gånger. 
Oskar fick valla in den båda gångerna, men tror han känner grannens honkatt lukt för han sitter och skrålar vi fönster och dörren. På tal om hennes katt, det ända vi hittills fångat i kattfällan är en annan katt och en igelkotte två gånger.. 
Sen när trollet somnat så hade jag ett tvättberg att vika. 
Är precis klar med det, är nog bäst att göra sig klar föe sängen så jag kanske får en bättre natt. 
 
 

28e juli

Kategori: Allmänt

Natten var lite bättre än natten innan, men fortfarande inte bra. Börjar ju nästam vänja mig nu så är inte zombie hela dagen längre iaf. 
Fm var lugn, sen kom alla tupperwere grejer hit, så testade en av mina saker direkt. En mackapär som kan båda hacka saker och även göra barnmatspure. Så tog honungsmelon och gjorde till flytande format, och oj så Emilia åt! Det var verkligen godkänt.
Sen for jag till Peder och Theresa föe en kopp kaffe å lämna deras grejor. Sen vid 4 så åkte jag hem och då kom David. Jag for på jysk och köpte mig ett litet skrivbord som ska bli ett sminkbord. 
Åt middag sen började jag skruva ihop det där skrivbordet. Som alla vid det här laget nog vet så hatar jag att skruva ihop möbler.  Blev så less så David fick ta över. Sen på kvällen kom Chrille oxå hit, dom två stannade till 11 tiden typ. 
Nu är sminkbordet färdigt och har stoppat upp mitt smink osv så nu är det sovdags. 
 
 

27e juli

Kategori: Allmänt

Natten till idag var ännu värre än igår. Visserligen vaknade hon "bara" 10 gånger istället för 16, men då krävdes tutte och buffa på rumpan varje gång innan hon somna om, hann ju bli pigg mellan varje gång. 
 
Vädret har ju varit väldigt si&så idag, strålande sol en stund och ösregn andra stunden. Aja har ju ändå punktering så en prommis hade det ju inte blivit hursom. 
På fm gjorde jag inte mycket alls, sen gick kag över till mamma och pappa. Var där nån timme och när hon somnade där lånade jag deras bil och for på dollarstore en sväng. 
Sen kring 4 tiden gick jag hem så kom David. Lagade middag, idag fick det bli hemmagjord kebabtallrik, blev så mycket godare än köpes! 
När maten åde var undandiskat gick jag ner i källarn och hängde upp en vit&svart duk. Hittade tyvär ingen utan mönster så det fick duga med rutigt. Sen tog jag fram stativet och kameran, å då fick orre och Emilia vara modeller. 
Ska lyckas hitta omönstrat för det störde mig verkligen mycket. Kul att damma av kameran och leka med inställningar. 
Sen for David en sväng, såg serier medans sen kom han tillbaka.
Medans han sövde henne gick jag ut och hjälpte min granne ock söka hennes katt som varit borta några veckor nu. Jag har sett den vid mig så vi stoppade ut en kattfälla på min gård, bara hålla tummarna nu då. 
Just nu ser jag en super spännande serie och äter gurkstavar och vitlökssåsen som blev över från middagen. 
Snart läggdags å bara hoppas på en bättre natt.. nåja det är ju tur hon är solstråle på dagen iaf.