maaaalliinjohansson

31a januari

Kategori: Allmänt

Emilia tog sovmorgon till strax före 11, tröttfian! 
Kokade kaffe, packade bilen med lite grejer som Amme hade kvar här sen for vi hela långa vägen på kanske 500 meter till Amme. 
Tog med mig kaffet dit, Varför bryta morgonkaffevanan tillsammans!?😉 okej sanningen är den att hon inte hunnit fixa så hon kunde göra eget. Ett rop på hjälp efter kaffe undviker man inte! 
Sofia kom även hon med en termos kaffe haha!
Hjälpte å packa upp några kartonger, börjar bli väldigt fint. Emilia somnade direkt jag for därifrån så körde ett tag tills hon vakna. När jag kom hem var David här med traktorn och breddade & finskottade lite. 
For på affären medans han var med Emmi sen lagade jag middag när jag kommit hem igen. Efter att David farit så har jag städat och Emilia har stökat. 
Väldigt lugn och tyst kväll, E somnade före 20 och har inte gjort ett ljud sen dess. 
30e januari

Kategori: Allmänt

Även denna morgon var jag och Emilia först vaken i huset. När övriga vaknat och blivit utfodrade försökte vi se lite black widdows, vi har bara två avsnitt kvar men vi hade inte så hög koncentration på morgon för serier så vi såg inte så mycket. 
Amandas moster kom hit en sväng på kaffe sen gjorde vi oss klara för att fara och lämna Charlie i bredåker. Vi for på dollarstore sen hämta en bil av pappa. Plockade upp Sanna sen for vi alla hit och började fylla skåpbilen med Ammes grejer från Emmis rum. Amme for och besikta hennes nya lägenhet sen bar vi in allt härifrån i den. Hem och käka lunch sen droppa vi Emilia hos Peder och Theresa  för att sen fara vidare till bredåker och fylla ett lass till. Vi hjälpte Ammes mamma att ta emot en kökleverans sen for vi tillbaka till stan. Jag for och hämtade E sen for vi alla + Filip och hämtade ett smetfullt lass hos Timmy. 
sen till Amme för att tömma bilen å lite uppackning. Vi avslutade denna flyttdag med en familjepizza. 
Väl hemma så är det väääldigt tyst och tomt så det får jag börja vänja mig vid. Emilia är dock vaken och piggare än jag vet inte vad och klockan är 11. Men halv nio hos Amme var hon supertrött men det vände direkt vi kom hem. Jag har suttit ocj vikt kläderna jag fick igår och nu ska jag väl bara vänta ut E tills hon blir trött. 

29e januari

Kategori: Allmänt

Idag var jag och Emmi uppe vid 7 redan. Hon blev dunder förkyld häromdagen så hon har inte sovit superbra tyvär. Verkar däremot släppt under dagen, igår var hon lite varm och hängig. 
Sambosarna sov till 9 tiden sen for dom kort efter det. Jag och Emmi var en liten sväng till luleå. Vi tog det lugnt ett tag sen for jag till mamma och pappa. Käkade middag sen gick jag igenom någon kartong med kläder åt E från mamma&pappas bekanta. typ en sopsäck blev det! 
Sen for jag, Sara och Emmi till mormor och morfar, m&p kom strax efter. Grattade morfar som fyller år.
Tyvär visade sig inte Emilia från sin bästa sida, trött och blyg tjej så vi fick fara ganska snabbt. Hon somnade i bilen och vaknade såklart när jag tog in henne men somnade om kort efter det. 
Möttes av ett smärre bombmedslag i köket när jag kom hem, min sambo hade fått för sig att städa mitt extremt kaosartade skafferi. Det var extreeemt välbehövligt alltså hahah! När bombnedslaget var organsierat igen så såg vi lite serier. Sista kvällen med sambos.. kommer bli så väldans tomt, en hund, en ettåring å en Amme mindre. 
Har ju som gått väldigt bra när dom bott här, vi fungerar ganska likadant uti det mesta. Visst nog har det varit något klagomål på hur diskmaskinen ska fyllas och att man tydligen inte ska blåsa tuggummibubblor haha! Men vi har ändå haft det väldigt roligt och hjälpt varandra. Känner mig inte riktigt redo för ett tomt hus men vi kommer inte bo långt ifrån varandra så! 
Nu mina vänner är det sovdags!